30 Jun-30 Jun
14:00-17:00
Workshop Duurzame Doelen
worshop SDG'S

Workshop Duurzame Doelen

WORKSHOP DUURZAME DOELEN
Ga aan de slag met de Sustainable Development Goals
en ontdek hoe jij een steentje bij kunt dragen aan een betere wereld

Dat er werk aan de winkel is als het gaat om het beschermen van onze planeet en mensen, dat is inmiddels wel bekend. Maar hoe kun je daar als individu of team een steentje aan bijdragen? Dat blijft een lastige vraag. Benieuwd naar het antwoord? Dan hebben we wat leuks voor je!

Wat ga je doen?
De workshop duurzame doelen: een workshop waarin je samen met anderen een SDG-spel speelt waarbij je leert hoe jij een steentje kunt bijdragen aan een betere wereld. Ook leer je op laagdrempelige manier jouw spelgenoten beter kennen en vergroot je je duurzame netwerk.

Wat zijn de Sustainable Development Goals (SDGs)
De Sustainable Development Goals zijn 17 doelen opgesteld door de Verenigde Naties die gezamenlijk een actieplan vormen om de wereld mooier, gezonder en eerlijker te maken. In de workshop vormen de SDGs de leidraad om met elkaar in gesprek te gaan over een toekomstbestendige wereld.

Individuen - Digitaal - Woensdag 29 juni 2022 | 19:00 – 21:30u
Je kunt je individueel inschrijven voor de digitale versie van de workshop. Je gaat dan samen met andere enthousiastelingen online aan de slag.

Teams - The New Block Eindhoven - Donderdag 30 juni 2022 | 14:00 – 17:00u
Voor groepen (4-6 personen) organiseren we een workshop op locatie. Je kunt je aanmelden met collega’s, maar ook met andere bekenden. Bedrijven, buurtorganisaties, scholen, projectteams, stichtingen, verenigingen: iedereen kan meedoen. Als team ga je specifiek voor jouw project of organisatie nadenken hoe jullie samen een bijdrage kunnen leveren aan één of meer SDGs.

Praktische informatie
Kosten: Geen. Met behulp van subsidie vanuit de gemeente Eindhoven kunnen we de workshop eenmalig aan 200 personen gratis aanbieden (eventuele consumpties niet inbegrepen).

Aanmelden: Via het aanmeldformulier uiterlijk op 20 juni 2022.

Tickets