the new block strijp-s eindhoven klimaatnetwerk klimaatfestival
09 Oct-09 Oct
11:30-20:00
Klimaatfestival 040
Be there!

Klimaatfestival 040

Op 8 en 9 oktober vindt het eerste Klimaatfestival van Klimaatnetwerk040 plaats in en om The New Block in Eindhoven! Twee dagen lang bieden we jullie een uniek en creatief programma over klimaatverandering en klimaatproblematiek en vooral over hoe we samen kunnen werken aan een circulaire en groene toekomst!

Open hier het blokkenschema: Blokkenschema 9 oktober

Open hier het programmaboekje: Programma 9 oktober

Laat je inspireren door films over klimaatactivisme en klimaatmigratie, leer van de inspirerende tentoonstelling over klimaatvriendelijke oplossingen voor bouwen en wonen. Ga het gesprek aan met de Nationale Energiecommissaris, ontmoet wethouder Rik Thijs en volg een workshop circulair ondernemen. Proef het voedsel van de toekomst terwijl je geniet van muziek en een drankje en laat je kinderen eigen kledingstukken bedrukken. Klinkt goed, niet?

Registreren is gratis, maar wel noodzakelijk. Doen dus!

Op 9 oktober is de publieksdag, gericht op jong en oud. Kom naar The New Block en geniet van het Klimaatfestival!

Tickets

Kom je beide dagen, vink dan de 2 tickettypen aan: voor zowel 8 als voor 9 oktober. Kom je 1 dag vink dan de dag van je keuze aan.

Coronamaatregelen voor toegang:
Het Klimaatfestival organiseren wij uiteraard corona-proof.

In lijn met de op dit moment geldende voorschriften dienen alle bezoekers en deelnemers van het Klimaatfestival te beschikken over een Coronatoegangsbewijs (QR-code, vanwege dubbele vaccinatie, bewijs van herstel of bewijs van negatieve PCR test van max 24 uur oud).

Wij controleren dit via de QR-Code op de Coronacheck App op je mobiele telefoon. Zonder Coronatoegangsbewijs kun je helaas niet aanwezig zijn bij het Klimaatfestival.

Binnen The New Block verzoeken wij iedereen zich te houden aan de basismaatregelen: Was vaak je handen, Hoest en nies in de elleboog, Geef elkaar de ruimte. Klachten? Blijf thuis en laat je direct testen.