the new block strijp-s eindhoven klimaatnetwerk klimaatfestival
08 Oct-08 Oct
16:00-22:00
Klimaatfestival 040
Be there!

Klimaatfestival 040

Op 8 en 9 oktober vindt het eerste Klimaatfestival van Klimaatnetwerk040 plaats in en om The New Block in Eindhoven! Twee dagen lang bieden we jullie een uniek en creatief programma over klimaatverandering en klimaatproblematiek en vooral hoe we samen kunnen werken aan een circulaire en groene toekomst!

Open hier het blokkenschema: Blokkenschema 8 oktober

Open hier het programmaboekje: Programma 8 oktober

Laat je inspireren door films over klimaatactivisme en klimaatmigratie, leer van de diverse expo's en ga het gesprek aan met de Nationale Energiecommissaris. Ontmoet wethouder Rik Thijs en volg een workshop circulair ondernemen. Na een bezoek aan de New Block Expo sluit je af bij de book swapping party, laat je je verrassen met een proeverijtje van oesterzwamvoetjes of pak je nog een workshop over circular design mee. Klinkt goed, niet?

Registreren is gratis, maar wel noodzakelijk. Doen dus!

Op 8 oktober zal de focus liggen op het professionele netwerk met lezingen, masterclasses en een groene netwerkborrel.

Tickets

Kom je beide dagen, vink dan de 2 tickettypen aan: voor zowel 8 als voor 9 oktober. Kom je 1 dag vink dan de dag van je keuze aan.

Coronamaatregelen voor toegang:
Het Klimaatfestival organiseren wij uiteraard corona-proof.

In lijn met de op dit moment geldende voorschriften dienen alle bezoekers en deelnemers van het Klimaatfestival te beschikken over een Coronatoegangsbewijs (QR-code, vanwege dubbele vaccinatie, bewijs van herstel of bewijs van negatieve PCR test van max 24 uur oud).

Wij controleren dit via de QR-Code op de Coronacheck App op je mobiele telefoon. Zonder Coronatoegangsbewijs kun je helaas niet aanwezig zijn bij het Klimaatfestival.

Binnen The New Block verzoeken wij iedereen zich te houden aan de basismaatregelen: Was vaak je handen, Hoest en nies in de elleboog, Geef elkaar de ruimte. Klachten? Blijf thuis en laat je direct testen.