Welkom op The New Block

Dit is de site voor jongeren die denken dat ze tijd teveel hebben maar dat eigenlijk niet hebben! Bespreek serieuze onderwerpen of post bullshit, op The New Block is voor alles ruimte. Schroom je niet om je te registreren, het is gratis en er wordt niks van je verwacht. Oja. Lees ook even de regels! Ze zijn niet echt moeilijk namelijk. Als je dan ook nog van deze melding af wilt, moet je je even registreren of hieronder inloggen. Doei!

Inloggen  •  Registreren

[2017] De Bedriegertjes


Voor alle tijdlijnparken van De Concurrenten 3 en haar concurrenten

Re: [2015] De Bedriegertjes

Berichtdoor Liampie » vr 28 sep 2018, 16:13

Afbeelding

2016 - Center Parcs

Dit jaar hebben we het aantal bedden in het park met 10% uitgebreid. In de eerste jaren is de bezettingsgraad van ons park hoog genoeg om uitbreidingen te rechtvaardigen. Zeker met de toevoeging van een kleine entertainmentboulevard, inclusief tropisch zwemparadijs, welke sowieso al op de agenda stond, denken we ook met een hogere capaciteit nog een hoge bezettingsgraad te bereiken.

Enkele nieuwe huisjes:

Afbeelding

De entertainmentboulevard:

Afbeelding

Afbeelding

De achterzijde van het tropische zwemparadijs. Op deze foto zijn de wildwaterbaan en de twee grote glijbanen goed te zien.

Afbeelding

Binnen in de grote glazen koepel zijn onder anderen ook een golfslagbad en enkele bubbelbaden te vinden.

Afbeelding

Uiteraard zijn we niet in de waan dat onze gasten ervoor kiezen om op ons park te verblijven puur vanwege de faciliteiten die we zelf aanbieden. De regio kent vele trekpleisters, zoals de vestingstad Slobberveen, attractieparken Slot Swaffelhoeve en De Bedriegertjes, en parenclub De Scheve Schaats. Om al deze attracties extra toegankelijk te maken voor onze gasten, bieden we vanaf nu ook tegen een goedkoop tarief huurfietsen aan.

Afbeelding

Omdat het zwembad ook voor dagjesmensen beschikbaar is, is tot slot ook de hoofdparkeerplaats ook uitgebreid.

Afbeelding
Avatar gebruiker
Beheerder
 
Medailles: 24

Re: [2015] De Bedriegertjes

Berichtdoor MK98 » vr 28 sep 2018, 23:24

Leuk zwembad, ziet er top uit. De vakantiehuisjes zijn wel een beetje lelijk.
Avatar gebruiker
 

Re: [2015] De Bedriegertjes

Berichtdoor Uw grote leider Fred » za 29 sep 2018, 10:43

Die Vekoma van vorige update ziet er echt goed uit, sprekend een lay-out wat ze nu zouden doen. Heb je goed gedaan. Van de nieuwe update sta ik minder te springen. Het is logisch dat het resortgedeelte uitgebreid wordt maar dat zwembad ziet er echt mini uit vanbinnen.
Faas schreef:Mensen zijn de nieuwe paarden.
Avatar gebruiker
 
Medailles: 7

Re: [2015] De Bedriegertjes

Berichtdoor Jappy » zo 30 sep 2018, 08:23

Leuke update, ik ben fan. Het zwembad zelf is echter idd niet heel erg groot.
"How hard can it be??"

'My dick doesn't have eyes' - FredD, 2017
Avatar gebruiker
 
Medailles: 2

Re: [2015] De Bedriegertjes

Berichtdoor Liampie » za 13 okt 2018, 18:21

Afbeelding
2 september 2012

Afbeelding

Schuur vol webcamgirls aangetroffen in Sonderbroek
In Sonderbroek heeft de politie dinsdagavond een schuur vol illegale webcamgirls aangetroffen. De webcamgirls variëren in leeftijd van 18 tot 43 jaar, en zijn allen van Oost-Europese afkomst. Aanleiding voor de actie was een tip van attractiepark De Bedriegertjes, die één van hun medewerkers betrapte op het misbruiken van de bedrijfsinfrastructuur voor illegale activiteiten. Het betreft de 48-jarige Priscilla de V.

Aan de telefoon vertelt Sjaak Trekhaak ons dat ze per direct is ontslagen, en dat de voormalige webcamgirls allemaal een functie binnen het bedrijf aangeboden hebben gekregen. "We voelen ons als bedrijf ook een beetje verantwoodelijk voor de ontstane situatie, aangezien de uitbater een medewerkster van ons betrof, en ze stiekem ons netwerk heeft gebruikt om alle camshows op internet aan te bieden, dus vandaar dat we hen allen een baan bij De Bedriegertjes hebben aangeboden. Een soort pleister op de wond. Bovendien hadden we plots wat extra vacatures." Priscilla de V. verschijnt volgende maand voor de rechter.

Afbeelding

Grand Café De Smeulende Biels drie jaar na verwoestende brand weer geopend
Het is alweer drie jaar geleden dat er in de kelder van Café De Smeulende Biels kortsluiting ontstond, met een verwoestende inferno tot gevolg. Zelfs de pannen met anti-aanbaklaag veranderden in hoopjes as. Nu, drie jaar later, opent De Smeulende Biels weer haar deuren in een nieuw pand dat is opgetrokken op dezelfde locatie als de oude Smeulende Biels.

Van de gelegenheid is gebruik gemaakt om enkele gebreken in het oude pand tegemoet te komen. "Een grotere vriezer, een gehandicaptentoilet, schuifdeuren naar het terras, meer gaspitten, brandvertragende deuren, dat soort dingen.", licht trotse eigenaar Peter van Asch toe.

Ook het menu heeft een make-over gekregen. Alle visgerechten zijn verdwenen, maar het aanbod in wild en vegetarische gerechten is uitgebreid. "Wie onze nieuwe hertenburger met satésaus proeft, zal nooit meer denken aan de garnalenkroketjes van vroeger.", aldus Peter. "Ruim drie jaar heeft het geduurt. Ik kan niet wachten om weer aan de slag te gaan!"

Afbeelding

Jongen (8) raakt gewond in Karl Notenbad
Wat een leuke middag zwemmen met vriendjes had moeten worden, liep voor de 8-jarige Sven uit Slobberveen uit op een nachtmerrie. Door nog onbekende reden werd Sven onder water tegen een afvoerraster gezogen, waarbij hij verwondingen opliep aan zijn rechtervoet.

De moeder van Sven, Mariska, was ook in het bad aanwezig en wilde met ons haar ervaring delen. "Ik zat op mijn gemak een patatje te eten terwijl de jongens in het water aan het spelen waren, toen ik opeens hard gekrijs hoorde. Toen ik omkeek zag ik Sven aan de rand van het bad hangen in een plas vol rood water. Bloed. Op zo'n moment weet je als moeder gewoon dat er iets niet in de haak is."

Inmiddels is Sven aan zijn voet geopereerd. Hij zal nog minimaal drie maanden in het gips zitten, maar de verwachting is dat Sven volledig zal genezen. Het Karl Notenbad blijft tot nader order gesloten, zodat de toedracht van het ongeval onderzocht kan worden. De wekelijkse bingo-avond in de zwembadkantine gaat echter door.

Afbeelding

Recensie: Hip en Kip (8-)
Ingeklemd tussen het oude centrum en het kolkende water van de IJssel, vindt men tegenwoordig het restaurant Hip en Kip, gevestigd in een omgebouwde opslagloods. Zoals de naam van het restaurant al verraadt, staat het hele menu in het teken van kip. Zoals het menu om de kip draait, zo draait de kip om het spit.

We schuiven aan op woensdagavond. Het restaurant is halfvol, en we zien de ene na de andere geroosterde kip in gevlochten mandjes voorbij komen. Na het menu enkele minuten bestudeerd te hebben, bestellen we bij de ervaren ober met de vriendelijke sik de geroosterde kip voor een schappelijke €19,50 per persoon. De geroosterde kip volgt twintig minuten later, vergezeld van een dertigtal sauzen. De geroosterde kip zelf was goudbruin en krokant van buiten, en mals en sappig van binnen. Van de sauzen sprong de huisgemaakte satésaus eruit, maar ook de wittechocoladesaus en de Bretognse jeneverremoulade lieten zich goed smaken. De mayonaise was wat brokkelig, en had men beter weg kunnen laten. Een ander kritiekpuntje is dat er dankzij de verzameling sauzen geen plaats meer was voor een licht mousserende witte wijn, die volgens de ober met de vriendelijke sik goed samen zou gaan met de geroosterde kip.

Kortom, wie van geroosterde kip houdt, of wie simpelweg een sausfanaat is, moet zeker eens bij Hip en Kip langskomen.
Avatar gebruiker
Beheerder
 
Medailles: 24

Re: [2015] De Bedriegertjes

Berichtdoor Jappy » za 13 okt 2018, 18:37

Niet echt je dagdagelijkse gebeurtenissen in een dagdagelijks dorp... Wat the fuck man, waar haal je het toch vandaan! :p Trouwens, is dit de nieuwe Hyatt's ofzo?! Hoeveel maps is dit park al!
"How hard can it be??"

'My dick doesn't have eyes' - FredD, 2017
Avatar gebruiker
 
Medailles: 2

Re: [2015] De Bedriegertjes

Berichtdoor Uw grote leider Fred » za 13 okt 2018, 18:49

Ha, dé witte chocoladesaus! Geen kip zonder witte chocoladesaus :)
Faas schreef:Mensen zijn de nieuwe paarden.
Avatar gebruiker
 
Medailles: 7

Re: [2015] De Bedriegertjes

Berichtdoor MK98 » zo 14 okt 2018, 22:55

Wat een verhaal.
Avatar gebruiker
 

Re: [2015] De Bedriegertjes

Berichtdoor Frosty » ma 15 okt 2018, 18:15

Jappy schreef:Hoeveel maps is dit park al!


Het is gewoon een zijprojectje, die stad. De maps passen bijvoorbeeld niet aan de maps van De Bedriegertjes en de Center Parcs. ;)
Avatar gebruiker
 

Re: [2015] De Bedriegertjes

Berichtdoor Frosty » wo 02 jan 2019, 00:41

Afbeelding
28 mei 2014

Afbeelding

Gijzeling in Villa Grafzicht na drie weken beëindigd
Aan de gijzeling in het verzorgingstehuis Villa Grafzicht in Slappekoek is maandagavond een einde gekomen. Drie weken geleden barricadeerden een aantal bewoners de westvleugel van het tehuis, en namen twee verzorgsters gijzelaar. Hun eisen betroffen het uitbreiden en verbeteren activiteitenprogramma dat de afgelopen jaren onder bezuinigingen heeft geleden, evenals het opheffen van het advocaatverbod. Buiten was er een klein tentenkamp met sympathisanten ontstaan, die leuzen als "Mark Rutte is een leugenaar!" en "Hoi mama ik kom op tv! Mark Rutte weg ermee!" riepen.

Uit zorgen over de gezondheid van de bewoners, heeft de politie in overleg met het bestuur van het verzorgingstehuis de gijzeling opgeheven door een arrestatieteam met gloednieuwe bingomolens en flessen advocaat op de gijzelnemers af te sturen. Dit bleek voldoende. Binnen werden de twee gijzelaars vastgegespt in bed aangetroffen. Zes bewoners bleken een natuurlijke dood te zijn gestorven.

Na de opheffing van de gijzeling kondigde directeur Peter Grim zijn afgetreden aan. Zijn functies zal tijdelijk worden ingevuld door Florentine Mooij-Ronding. Op de vraag hoe ze de situatie in het tehuis wilde verbeteren zei ze "We gaan verzorgers uitrusten met gummiknuppels, en iedereen krijgt een eigen bingomolen. Hoi mama ik sta in de krant!"

Afbeelding

Hyena gespot in bos bij Sonderbroek
Vorige week dinsdag is er op een webcam een hyena gespot in het bos bij Sonderbroek, vlakbij de visvijfer van restaurant De Dobber. De webcam stond gericht op een vossenhol, waarom vermoedelijk enkele vosjes geboren zouden worden. Na de komst van de hyena is de kans dat we deze vosjes te zien gaan krijgen helaas niet erg groot meer, maar desalniettemin is boswachter Iep van Vuren enthousiast. "De hyena rukt al jaren op richting West-Europa, maar dit is voor het eerst dat er een hyena ten noorden van de Middellandse Zee is gespot!"

Afbeelding

Kersen plukken bij Carpe Diem
Het is klokslag tien uur 's ochtends wanneer de klok bij kwekerij Carpe Diem aangeeft dat het tien uur 's ochtends is. Vandaag opent kwekerij Carpe Diem om tien uur 's ochtends weer open voor publiek. Tegen een vergoeding van vijf euro krijg je twee emmertjes en een ladder, waarmee je onbeperkt kersen in de boomgaard van kwekerij Carpe Diem mag plukken.

Om klokslag tien uur 's ochtends staan er ongeveer een dozijn gezinnetjes klaar met emmertjes en ladders, om als de klok van kwekerij Carpe Diem tien uur slaat de boomgaard van kwekerij Carpe Diem te bestormen om hun emmertjes te vullen met de kersen van kwekerij Carpe Diem. Een jaarlijke traditie die elk jaar om klokslag tien uur 's ochtends weer van start gaat met veel belangstelling van gezinnetjes en emmertjes, is dus weer van start gegaan.

De komende drie maanden kan iedereen tussen klokslag tien uur 's ochtends en klokslag vier uur 's middags terecht bij kwekerij Carpe Diem, zolang de voorraad strekt, want er zijn maar een beperkt aantal emmertjes beschikbaar, en ook aan de kersen komt een einde. Wees er dus snel bij! Waarbij? Aardbei!

Afbeelding

Recensie: Spijslokaal Bep (3)
Om eerlijk te zijn waren mijn verwachtingen voor Spijslokaal Bep al erg laag bij het zien van het in comic sans op een stuk triplex gekalkte logo dat men boven de voordeur had geschroefd. We waren de eerste gasten van de dag, maar desondanks duurde het twintig minuten voordat een ongeïnteresseerde serveerster ons het menu kwam overhandigen. We besloten vrijwel direct om voor de mosterdsoep met crème fraiche te gaan, en hierbij ook de gepofte aardappel met forelborst te bestellen.

De soep werd als eerste geserveerd. De crème fraiche was nergens te bekennen, maar de soep smaakte absoluut naar mosterd. De soep was dusdanig mosterdig, dat we spijt kregen dat we in plaats van forelborst geen bitterballen hadden besteld. Zowel de gepofte aardappel als de forelborst bleken niet alleen te zout, maar ook erg melig, en inmiddels werden we dat zelf ook. De stoofperen waren redelijk in orde. Wacht even, stoofperen? Dat hadden we niet besteld! We sloten af met een bolletje wittechocoladeijs, althans, zo stond het op het menu. Meer dan een zielig hoopje witte smurrie waar nog net een sterretje in kon staan kan ik het niet noemen.

Al met al was het hoogtepunt van de avond was het pepermuntje dat ik op weg naar buiten van de bar had gegrist.
Avatar gebruiker
 

Re: [2015] De Bedriegertjes

Berichtdoor Frosty » wo 02 jan 2019, 16:10

Afbeelding

2017

Twee jaar geleden openden we Sektor X, het nieuwe themagebied met de spectaculaire achtbaan Prototype, evenals het congrescentrum. Het leverde een enorme aantal nieuwe bezoekers op, zelfs dusdanig veel dat we de afgelopen twee jaar geregeld onze poorten moesten sluiten. Om deze redenen gaan we het de komende jaren wat rustiger aan doen. In de loop der jaren is de balans tussen familieattracties en thrillrides echter een beetje zoekgeraakt, en daarom voegen we in 2017 nog éénmaal een grote attractie toe aan het park.

Afbeelding

Sinds de verbouwing van de logflume in 2009/2010 hadden we in het park een braakliggend terrein dat vooral voor festiviteiten is gebruikt. Op deze plek verschijnt nu familieachtbaan Marooned, onderdeel van het piratenthemagebied. Marooned is een zogenaamde 'family launched coaster', oftwel een gelanceerde achtbaan, van de Zwitserse firma Intamin. Hoewel een lancering spectaculair klinkt, is de baan met een topsnelheid van 58 km/u geschikt voor bijna de hele familie!

Afbeelding

De oude situatie:

Afbeelding

Even geen grote uitbreidingen meer dus, maar wie weet zijn er volgend jaar nog wat kleine verbeteringen te bewonderen! Tot dan!
Avatar gebruiker
 

Re: [2017] De Bedriegertjes

Berichtdoor Jappy » wo 02 jan 2019, 16:32

Als ik eerlijk ben vind ik er maar weinig aan. De layout en het coastertype zijn leuk, maar de achtbaan is nogal verscholen. De gasten hebben er buiten de wachtrij totaal geen zicht op. Misschien is een leuk uitzichtpuntje of een terras/platform/toren hier wel een oplossing voor, of op z'n minst dat terras dat je al hebt uitnodigender maken. Het lijkt nu volledig deel van de uitgang te zijn. Het station vind ik er ook maar saai uitzien. Misschien dat daar wat meer decoratie of torentjes kunnen helpen? De aankleding van het terrein is daartegen weer leuk gedaan en ook ben ik fan van de fellere kleuren.
"How hard can it be??"

'My dick doesn't have eyes' - FredD, 2017
Avatar gebruiker
 
Medailles: 2

Re: [2017] De Bedriegertjes

Berichtdoor MK98 » wo 02 jan 2019, 17:10

Haha ik ben helemaal fan van het Slobbeveens Dagblad. Zitte geinige stukjes in :P
Avatar gebruiker
 

Vorige

Keer terug naar Realisme & Recreaties BlockWie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten

cron