Welkom op The New Block

Dit is de site voor jongeren die denken dat ze tijd teveel hebben maar dat eigenlijk niet hebben! Bespreek serieuze onderwerpen of post bullshit, op The New Block is voor alles ruimte. Schroom je niet om je te registreren, het is gratis en er wordt niks van je verwacht. Oja. Lees ook even de regels! Ze zijn niet echt moeilijk namelijk. Als je dan ook nog van deze melding af wilt, moet je je even registreren of hieronder inloggen. Doei!

Inloggen  •  Registreren

Over ons

The New Block

Over The New Block
Dit is dé site voor jongeren die denken dat ze tijd teveel hebben maar dat eigenlijk niet hebben! Bespreek serieuze onderwerpen of post bullshit, op The New Block is voor alles ruimte. De meest uiteenlopende zaken worden hier op het forum besproken en gedeeld. Meedoen en meedenken wordt altijd beloond, want op The New Block werken we met een medaillesysteem. Medailles sparen is heel eenvoudig: doe mee aan wedstrijden, activiteiten of meetings, of ontvang soms zomaar een medaille! The New Block is dus een plaats voor jongeren is een plek waar niet moet, veel mag en eigen initiatief en inbreng een grote rol speelt.
Omhoog

Over de beheerders
The New Block wordt op dit moment beheerd door Harm en Liam. Eind 2009 ontstond het idee om een site á la wat The New Block uiteindelijk is geworden te starten. De opening liet echter nog een half jaar op zich wachten, maar sinds mei 2010 is iedereen welkom op het forum! Harm is vooral verantwoordelijk voor de technische kant van de site, terwijl Liam met name de creatieve kant beheert en samen houden we natuurlijk ook een oogje in het zeil op het forum.
Omhoog

Contact

Contactgegevens
The New Block is op de volgende mailadressen bereikbaar:

info[AT]thenewblock.nl - algemene vragen, opmerkingen, klachten.
harm[AT]thenewblock.nl
liam[AT]thenewblock.nl

The New Block is ook actief op diverse social media. Voor de links kun je onderaan iedere pagina terecht.
Omhoog

Adverteren?

Adverteren?
Tot op heden is The New Block volledig advertentievrij geweest, maar wij schromen niet om hier verandering in te brengen. Neem voor alle mogelijkheden - van banners tot speciale medailles - contact met ons op via info[AT]thenewblock.nl.
Omhoog

Doneren?
De hosting en draaikosten van The New Block worden op dit moment door de beheerders uit eigen zak betaald en dit gaat prima. We zouden graag ook wat meer geld willen steken in het organiseren van mooie activiteiten en wedstrijden, en dat is voor ons als studenten momenteel niet haalbaar. Een vrijwillige bijdrage aan ons is dan ook altijd welkom! Alvast bedankt!Donaties zijn en blijven altijd vrijwillig en levert buiten een mooie medaille (insert here) niets op. De toegang tot (delen van) The New Block zal altijd kostenloos blijven.
Omhoog

Disclaimer

Disclaimer
Door het gebruiken van The New Block ga je akkoord met onze disclaimer.

We doen altijd ons best om met grootst mogelijk zorg de inhoud samen te stellen, maar we zijn niet aansprakelijk voor evt. schade of gevolgen door mogelijke onjuistheden op deze site. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor content van een andere website waarnaar wordt verwezen op het forum. Voor het gebruik van teksten, afbeeldingen, logo's of andere content die eigendom zijn van The New Block dient schriftelijk toestemming gevraagd te worden.

Bij het versturen van privéberichten ga je er mee akkoord dat de inhoud van het bericht zonder mededelingen daarover of verder opgaaf van redenen gelezen kan worden door de beheerders van The New Block.
Omhoog


cron